2009. november 21., szombat

Milyen is a Steam?



Modern Warfare 2 tervezőitől remek húzásnak tűnik a Steammel való szerződés megkötetése, sokan már a Call of duty 4-nél is várták ezt a döntést. A Steamet a Counter-Strikeosok dícsérik, míg a CoDosok, akik eddig nem használták kritizálják. Akadtak olyanok akik az MW2 elrontásával vádolták a Steamet. De a készítők mért bízták volna a Steamre a játék "védelmét", ha az azonnali kész halált jelentett volna a játéknak?


A készítők helyesen döntöttek. Miután kijött a COD6 minden játékos rábébredhetett, hogy a Steam nagyszerű dolog és a játékot nem, hogy akadályozza, inkább segíti. A Steamről köztudott volt, hogy nincsenek csalók, (legalábbis sokkal kevesebb mint a Punkbuster által védett játékokban) miután a Steam minden fölös, idegen programot észlel a gépeden, így könnyen szűr minden cheatgyanús programot. A COD 6 úgy tűnik elhozza COD széria várva várt reformját. A széria mostanában aktuálisabbnak tűnő részeiben(2.;4.) a csalók jelentős gondolt jelentek szinte minden egyes online kupán, így a játékosok főként csak LAN-okon tudnak kibontakozni, mivel a dróton keresztül könnyen vádolják meg őket csalással, javarészt jogosan, persze vannak kivételek.


A Steam eljövetelével azonban nem kell heteken, hónapokon át gyűjtögetned a Lanra valót. Itt a te időd, játssz! Valószínűleg itt is lesznek, vannak olyanok akik már most azon törik a fejüket, hogy hogyan törjék fel a rendszert, őszintén szólvan már vannak is. Reménykedjünk, hogyha gyakran jön ki a játékhoz frissítés akkor a törtjátéknak nem lesz helye. Higgyünk abban, hogy eljön az első olyan COD amiből abszolút ki lesznek zárva a csalók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése